Voorouderlijn healing
zwangere vrouwen

Wist jij dat bevrijding van familie karma in voorouderlijnen méér dan ooit nodig is en daarom niet vroeg genoeg aangepakt kan worden door middel van een voorouderlijnhealing?

Door het loslaten van voorouderlijk karma ontstaat er namelijk een opening naar het belichamen van een hoger bewustzijn en liefde. Dit is de belangrijkste liefde wat niet alleen jouw geboorterecht is maar ook zéker het geboorterecht van jouw kindje dat binnenkort het leven mag omarmen.

Wéét dat jouw voorouders smachten naar een healing om bevrijd te kunnen worden van issues, trauma’s, pijn en verdriet. Zij zullen ongelooflijk dankbaar zijn en onvoorwaardelijke liefde daarvoor teruggeven.

Voorouderlijn opschonen

Trauma’s van onze voorouders liggen opgeslagen in ons DNA en worden doorgegeven aan de volgende generaties. Elk mens op aarde heeft bijzondere en liefdevolle voorouders maar óók voorouders met onverwerkte slachtoffer en dader geschiedenis in alle categorieën die er maar te bedenken zijn! Het grootste gedeelte van de mensheid heeft hier geen flauw idee van waardoor zij in een steeds terugkerend patroon van emotionele blokkades vallen waarvan lijkt geen grip op te krijgen.

Juist door het beginnen van een healing geven en het opschonen van je voorouderlijnen zul je ontdekken dat niets persoonlijk is en dat een een nieuw levenspad wordt vrijmaakt voor jou, je kindje, kleinkinderen, achterkleinkinderen en alle nazaten tot in de eeuwigheid toe.

Mijn levensmissie is het geven en begeleiden van voorouderlijnhealings. Mocht je het toekomstbelang hiervan inzien dan nodig ik je in liefde uit om naar mij toe te komen.

Stop met het doorgeven van voorouderlijn trauma’s zodat jouw kindje vrijkomt van het dragen van deze lasten

Claim in liefde het geboorterecht van jou én jouw aanstaande kindje op!

© De kleine kristallijne | Alle tarieven zijn incl. 21% btw.