Ervaringen van deelnemers

Lieve, wijze Annemarie,
We zijn nog aan t nagenieten van de prachtige sessie we voelen ons beide zoveel lichter. Echt heel dankbaar.

Lieve, wijze, krachtige Annemarie!
Nogmaals dank voor de heling en space holding. Een pak van mijn hart en een last van mijn schouders – letterlijk! Zo mooi hoe jij, wij dit in het moment naar en aan t licht konden brengen!

Lieve Annemarie!
Ik vond het een hele bijzondere en intense ontmoeting. Dankbaar en diepe buiging voor je zeldzame fantastische sister support en vroedvrouwschap! Precies de bedoeling; de rijpe pukkel in een prachtige procesweek.

Ik voelde me heel rustig toen ik thuis kwam en ben heel blij met hoe het allemaal ging, heel bijzonder. Ik ga lekker aan de slag met wat je me leerde, dankjewel.

Ons ontmoeten voelde vertrouwd, dankjewel!

Wauw, iedere keer is alles weer raak in wat je zegt of doet. Ik blijf het indrukwekkend vinden hoe je dit doet. Ik kom zeker terug voor een voorouderlijn healing nu mijn kindje nog in mijn buik zit!

Dank je wel voor vrijdag. Ik heb weer zoveel ruimte in mijn lijf en geest. Net op mijn drum gespeeld en je ademhalingsoefeningen met stem erbij gedaan. En het vloog er zo uit. Wat een verademing. Dank je wel.

Dankbaar voor jouw kracht om in waarheid te kijken en te doorzien!

Heeeyyy lieve lieve Annemarie! Super bedankt voor de te gekke ervaring vanmiddag!! Zo ontzettend bijzonder gaaf en mooi en in eenheid jeetje!

Héél fijn om jou weer te zien en de reinigingskracht van klanken weer te ervaren.

Ik voel mij bijzonder. Voel ruimte en veel emoties. Dank voor je begeleiding.

Ervaar zelf de healing in lichaam en geest

Mag ik jou ook helpen bij verlichting en bevrijding? Neem vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden. Vertel mij waar je tegen aan loopt en ik ga na hoe ik jou kan helpen.

© De kleine kristallijne | Alle tarieven zijn incl. 21% btw.