Annemarie Klein

Annemarie Klein, geboren op 12 september 1967 in Goirle (Brabant) heeft een bijzondere ziel, door haar energetische stromingen heeft ze aparte tentakels en daarmee bereikt ze locaties die niet voor andere altijd bereikbaar zijn. Maar ze biedt aan en geeft anderen wel de mogelijkheid om mee te gaan.

Donec quam felis, que eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Over mij

Het ontstaan van mijn ‘nu’

Als jong meisje was ik al bezig met het onderzoeken van mijn spirituele kant maar een aantal jaren geleden gebeurde er iets merkwaardigs tijdens mijn meditatie. Er verscheen een kruis.

Bij elke meditatie werd het kruis groter en krachtiger en ik voelde dat ik door het middelpunt van het kruis moest gaan alleen heeft het maanden de tijd nodig gehad voordat ik eindelijk door het middelpunt heen mocht.

En daar stond ik dan… vanuit kleurrijke geometrische patronen opeens in een enorme grijze ruimtemassa waar het zeer aangenaam voelde!

Ik vroeg mezelf hardop af waarom ik hier was beland en wat de bedoeling was. Direct klonk er van heel hoog een vertrouwde stem: “dat weet je toch wel Annemarie?” Ik keek omhoog en zag een torenhoge troon met daarop een wijze mannelijke verschijning en al peinzend kon ik Hem geen antwoord op zijn vraag geven. “Je bent hier gekomen om mensen te helpen” zei de wijze verschijning en op dat moment stroomde er een ongekende energiestroom door mijn lijf. Ik dacht: “ach natuurlijk dat is het ook, ik ga mensen helpen!” De boodschap was vanzelfsprekend, alsof ik het altijd al had geweten.”

“Vanaf dat moment bleef de ongekende Divine energie stromen door mijn geest & lijf en na een nog steeds voortdurende spirituele ontwikkeling sta ik nu in mijn kracht. De kracht die ik mag gebruiken om jou te helpen.”

*Dank aan de Bron Vader Moeder God de Divine*

© De kleine kristallijne | Alle tarieven zijn incl. 21% btw.