De helende kracht van een raster healing

Om de gehele aarde en in de ruimte boven de aarde zijn rasters aanwezig waar we collectief mee verbonden zijn. Een raster kun je zien als jouw persoonlijke of Goddelijke blauwdruk.

Door allerlei omstandigheden in het leven kan er een disbalans in jouw blauwdruk ontstaan waardoor jouw fysieke en energetische essentie als blokkadekan worden ervaren.

Door te werken met de hoge raster frequentie reinig en herstel ik jouw energetische blokkades en gaat de energie weer stromen daar waar op dat moment nodig is. Dit gebeurt geheel in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.

Tijdens de sessie kan je verschillende sensaties ervaren zoals het voelen van de electromagnetische raster-energieën, tussen waken en dromen verkeren of inzichten krijgen. Dit verschilt per persoon.

De raster healing is een zeer krachtige tool om jou weer richting je oerbron te brengen en jouw pad naar bewustwording te laten stromen.

Ontvang de rustgevende raster healing waarin jouw persoonlijke blauwdruk geheel in overeenstemming met jouw Hogere Zelf in balans komt. 

Verloop Raster Healing

Wie bij mij voor een spiritueel consult komt zal merken dat het gaat stromen daar waar het mag stromen. Dat houdt in dat ik nooit van te voren kan aangeven of iemand een reading, healing, blessing, teaching of een combinatie daarin krijgt.

Vanaf het moment dat duidelijk is dat ik een rasterhealing mag geven mag je lekker en comfortabel op een matje met dekens & kussentjes gaan liggen. Vanaf dit punt begin ik met het geven van de raster energie healing.

Na afloop mag je blijven liggen zolang jij dat nodig hebt en krijg je een glas water. Daarna is er ruimte om je ervaring te delen en/of vragen te stellen.

Groeps Raster energie healing
Iedereen ontvangt dezelfde energie, maar de doorwerking zal voor iedereen individueel zijn. Je ontvangt wat je nu nodig hebt. Deze vindt plaats in overeenstemming met het Hogere Zelf! Tijdens een training bij Senia Melchizedek is deze intense RasterEnergie weer geactiveerd. Deze GroepsHealing zal liggend plaats vinden.

Ervaar zelf de healing in lichaam en geest.

Wil jij je Oerbron weer voelen?  Maak kennis met de rustgevende raster healing en laat jouw persoonlijke blauwdruk herstellen door het in beweging brengen van de verbonden energetische rasterlijnen.

© De kleine kristallijne | Alle tarieven zijn incl. 21% btw.