De helende kracht van sound healing

De meeste mensen razen iedere dag door het leven en vergeten de juiste ontspanning te pakken. Voldoende ontspanning is juist heel belangrijk voor het lichaam. Om deze reden geef ik sound healings ofwel sound meditaties.

Sound healing is een manier van heling waarbij ik klankschalen en andere bijzondere instrumenten toepas. Het idee achter sound healing is dat de hersengolven door de trillingen in een andere frequentie geraken dan normaal. Via sound healing gaan hersengolven op een andere frequentie trillen waardoor je in een diepe ontspannen toestand terecht komt. De trillingen die voortkomen uit de instrumenten die ik gebruik, hebben een helende uitwerking op de mentale en fysieke gezondheid.

Ervaar je eigen innerlijke klankreis! Laat je meevoeren in een wereld van meditatieve en helende klanken om alle beslommeringen van het dagelijks los te laten.

Verloop van een sound healing

Tijdens de healing werk ik op de energiefrequentie van de persoon die de sound healing ondergaat. Ik gebruik daarbij de liefdevolle Mahatma (oerbron) energie.

Ik start met ademhalingsmeditatie en ga daarna over tot klankcombinaties van kleine zuivere natuurklanken. Denk hierbij aan zaadjes en bladeren. Vervolgens gebruik ik Cahschas chascas chajchas, Koshi Chimes, handpannen (gestemd in verschillende toonhoogtes), Sansula, boventoonzang (overtone singing), Dzing, Shruti box, Native Spirit flutes, diverse rainsticks, oceandrum en de tamtam (gong). De sound healing eindigt met een 110 hartslagen healing-beat gespeeld op de unieke Native American Pow Wow Sjamaan drum.

Na afloop mag je blijven liggen zolang jij dat nodig hebt. Daarna bespreken we je ervaring onder het genot van een kop citroen/gember thee en een kleine versnapering.

Ervaar zelf de healing in je eigen lichaam en geest.

Toe aan rust, ontspanning en een moment waarbij je volledig van de wereld bent? Maak kennis met sound healing. Een innerlijke ontspanning op energetisch niveau.

© De kleine kristallijne | Alle tarieven zijn incl. 21% btw.