Reading

Juist nu we door de transformatie van het Aqurarius tijdsperk – Golden Age meer bewust worden van het ascensieproces: de opening naar Hoger Bewustzijn is het niet geheel onbelangrijk om te beginnen met het achterhalen van blokkades waar je in dit leven tegenaan loopt.

Door het verwerken van jouw blokkades creëer je ruimte om jouw spirituele ontwakingsproces, je eigen perceptie van wie je bent en je verbinding met deze wereld in gang te brengen.

Een reading geeft inzicht van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom. Het zal de stukken op je pad naar bewustwording beter doen begrijpen.

Laat essentiële informatie uit een reading naar voren komen
om je pad naar bewustwording weer te laten stromen

Verloop reading

Wie bij mij voor een spiritueel consult komt zal merken dat het gaat stromen daar waar het mag stromen. Dat houdt in dat ik nooit van te voren kan aangeven of iemand een reading, healing, blessing, teaching of een combinatie daarin krijgt. Vanaf het moment dat duidelijk is dat ik een reading mag geven stel ik vragen en krijg ik antwoorden via mijn lichaam, hart en geest. Voor de duidelijkheid: dit heeft niks te doen met channelen via entiteiten. Het betreft puur de zuivere energie en informatie die ik rechtsstreek ontvang. De reading is geen toekomstvoorspelling. Deze is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar bewustwording, verlichting en bevrijding.

Op zoek naar bewustwording, verlichting en bevrijding?

Zit je al langer niet lekker in je vel en denk je dat dit te maken heeft met levens uit het verleden? Laat mij je helpen bij het vinden van verlichting en bevrijding.

© De kleine kristallijne | Alle tarieven zijn incl. 21% btw.